Novi Sad
25.07.2010.
11:32 > 11:59
Članovi novosadskih moto-klubova održali su danas simboličnu, protestnu vožnju, zbog smrti dvanaestogodišnjeg dečaka kojeg je prošle nedelje na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja ubio motociklista.
  • Detelinara

    26.07.2010 15:07
    sitnicar gresi
    Ne slazem se sa sitnicarem jer je policija cekala kolonu motociklista koji su isli da odaju pomen decaku u centar radi obezbedjivanja iste.tako i da su hteli nisu mogli,a i da jesu ne mogu im nista.
    Tako da nemojte tvrditi nesto sto ne znate jer ko zna sta ce na kraju ispasti od vasih dezinformacija!!

    Bajker iz kolone.
  • Sitničar

    26.07.2010 12:09
    Dični saobraćajci!
    U nedelju, negde oko podneva, išao sam kolima preko mosta Slobode. Na suprotnoj traci, iz pravca Mišeluka, dvojica saobraćajaca na vespama (koje im grad kupio), veselo ćeretaju, a jedan dilber sa motorčinom se stuštio niz
    most, pred semaforom je malo usporio (na jedno 80-90 km/h)i prozujao pored ovih mučenika saobraćajaca, kao pored turskog groblja! A ova dvojica nisu ni trepnuli, što bi prekidali svoje zezanje zbog jednog motoraša!
    Ništa se nije promenilo, jedan mali život je ugašen, jedna porodica zavijena u crno...Policija i dalje više vodi računa o pregoreloj sijalici, ili fluo prsluku, a ne o pravoj bezbednosti!
  • Adice

    26.07.2010 08:14
    podrška
    @ uncut
    Podržavam okupljanje i demonstracije zbog očajnog rada policije u svim sferama !!!
  • uncut

    25.07.2010 22:25
    panduri su KRIVI
    Gde je saobracajna policija? Koliko ih ima? Koliko ima velikih raskrsnica i bulevara? Je neko nekad video pandure da nadgledaju raskrsnicu? Da li ih je iko ikada video da rade bilo sta osim sto iskacu iz zasede kad vide Yugo ili Opel iz 1986? Predlazem okupljanje i demnostracije PROTIV policijske uprave u NS koja ne radi NISTA! Kad je bio EXIT, vracam se iz Petrovaradina i vidim zatvoren put. Upitam pandura o cemu se radi (nisam ocekivao obustavu saobracaja zbog EXITa i a baj d vej IMAM PRAVO da pitam) pandur mi odbrusi: ajde brisi, jel ne vidis znak! - ALO! Ja i svi mi ih placamo, i imaju OBAVEZU da budu ljubazni i na usluzi SVIMA NAMA. Polu pismeni glupsoni od 130 kg i 30g mozga. 80% odgovara tom opisu, onih preostalih 20% koji se ne uklapaju u opis tesko dolaze do izrazaja.
  • Tinkerbell

    25.07.2010 21:44
    Nisu svi isti
    ..mislim da im je to bio i moto danasnjeg okupljanja.I ni ja ne mislim da treba generalizovati nit razapinjati bilo koga, iz eto tek tako razloga. razgovaral sam danas sa nekima od njih. Prilicno su revoltirani sto takvi pojedinci, kao sto neko vec bese opisao u nekom od prethodnih postova, sire negativno misljenje o bajkerima. To su ljudi koji imaju svoj kod, svoj kodeks ponasanja, imaju decu i ne malo njih je danas priznalo da im je tesko sto se to desilo. Kao ljudima im je tesko, ne kao bajkerima. Zbog toga sto su i bajkeri, sve ima svoju tezinu, jos vecu.Izdigli su se ovim gestom, bar po meni, do svih takvih sinova koji divljaju po Bulevarima...
    prikljucite se inicijativi, u svakom slucaju na ovom linku...http://www.facebook.com/group.php?gid=146558032021338
  • ?????

    25.07.2010 19:15
    Cemu sluze onih 30 din po domacinstvu za nadzor?! Cemu sluze kamere?! Cemu sluze vozila i oprema koju je grad dao policji?! Cemu sluzi porez kojim placamo policiju?! Zasto policija ne dezura na svima bulevarima 24h na dan?! Pa za to postoje, a ne da sede u stanicama i kafana pa da izlaze na teren kada se nesto desi. Po dva radara na svaki bulevar i za cas ce celave bitange i dileri na bajkovima da se nadju gde im je mesto.
  • Ex bajker

    25.07.2010 18:16
    Bajkeri ... pravi ,organizovani su momčine, drugari, braća po motoru a SIVONJE što nakrpe 3,5 soma evra da bi dokazali, pokazali, prikazali sebe prvi put posle 25 godina e ti su PROBLEM !!!
  • 25.07.2010 18:12
    Neka ovo bude kraj bahatosti grupama ili pojedincu kao i kraj apaticnoj policiji, nego tebalo bi-kao sto je prije nekog vremena vec receno, svako da fotografise sve prekrsioce u saobracaju pa i policajce jer oni nisu izuzeti od cinjena prekrsaj, te da fotke lepo posalju elektronskim novinama, na prvom mesti radio021, na fb... a bilo bi dobro se oformi sajt za sve prekrsioce kako obicnih gradjana tako i izvrsioce vlasti,bez mogucnosti komentarisanja samo sa vidljivim registarskim tablicama ...
  • Pera Peric

    25.07.2010 17:38
    Polovinu ovih likova je trebalo poslati na vanredni tehnicki zbog milozvucne buke auspuha ...
  • jasna

    25.07.2010 14:57
    Eh, nista vise ne pomaze, uvek krecemo od posledica a ne uzroka.... Generalno smo drustvo pomerenih svih mogucih moralnih i vrednosnih granica. Haos, neodgovornost, glupost i neverovatna kolicina bezobrazluka gospodari ovim prostorima.... Jedan mladi zivot, u nastavku mnogih izgubljenih, samo je nepregledan niz u drustvu gde svest i savest nemaju mesta. Odgovorni ne znaju za odgovornost, a vreme i kraj svemu se ne naziru.....
  • cuvar

    25.07.2010 14:44
    Najzad nesto pozitivno. Svaka cast!
  • Dr Petrović

    25.07.2010 13:56
    Bajkeri su u pravu
    Treba stati na put divljanju.

    Kada ćemo mi lekari, kolege da uradimo nešto slično, ali pre nego što padnu žrtve?
  • Frizzle

    25.07.2010 13:39
    slažem se
    Slažem se sa generalnom konstatacijom, kretena ima među motorašima isto kao što ih ima među vozačima automobila, i nije dobro da se generano razapinju svi paušalno.

    Krivi su oni koji su bahati, i oni koji treba da ih spreče u toj bahatosti. A ako neko uživa vozajući svoj motor propisanom brzinom, to je sasvim okej.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna